U ČAKOVCU

Saznajte sve o zelenoj gradnji na jednom mjestu

zelena gradnja
Foto: Thinkstock
1/3
11.11.2015.
u 12:09

Sudjelujte na mini simpoziju u koji će se baviti temama niskonergetskih kuća i materijala koji se koriste prilikom njihove gradnje

Kakve su to nZEB, pasivne i niskoenergetske kuće i što ih razlikuje od drugih kuća? Kakvi se materijali i tehnologije koriste prilikom gradnje takvih kuća? Odgovore na ova pitanja potražite na simpoziju u Čakovcu 12. studenoga.

Mini simpozij koji organiziraju Hrvatski savjet za zelenu gradnju i Udruženje arhitekata Međimurja održat će se od 15 do 17 sati u Tehnološkom inovacijskom centru Međimurje, na adresi bana J.Jelačića 22 b, a glavna tema će biti Održivi građevinski materijali i tehnologije na području zelene gradnje. Institucionalni pokrovitelj simpozija je Međimurska županija, a pokrovitelj Tehnološki inovacijski centar Čakovec.

Foto: pixabay

Simpozij je besplatan za sve sudionike te se boduje u sklopu Programa stalnog stručnog usavršavanja HKA sa 2 SSU boda.

>>Energetski neovisna ljepotica: kuća koja koristi blagodati prirode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije