NE PROPUSTITE

S ovom kvalitetnom opremom do savršenog travnjaka

travnjak
Thinkstock
07.05.2015.
u 14:24

Iz ponude naše internetske trgovine Mondo.hr ovaj vam tjedan izdvajamo trenutačno najprodavanije kosilice, trimere i kvalitetnu pilu

Oko okućnice, osobito travnjaka, u idućim će mjesecima biti puno posla. Košenje tratine i visokog raslinja neka vam bude lagan, brz, jednostavan pa čak i zabavan posao uz ove alate za uređenje vrta.

Iz ponude naše internetske trgovine Mondo.hr ovaj vam tjedan izdvajamo trenutačno najprodavanije kosilice, trimere i kvalitetnu pilu. S njima ćete savršeno urediti i bez problema održavati, kositi i čistiti svoj vrt i okućnicu. Svi artikli su na popustu i stoga bi bila šteta ne iskoristiti priliku za kupnju.

To možete napraviti u online trgovini kao registrirani korisnik portala Mondo.hr, kao gost korisnik ili pozivom na našu besplatnu telefonsku liniju 0800 4468.

Akcija traje tjedan dana, a počinje 7. svibnja. Ne propustite!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije