slasni rekorder

Rajčica za rođendan? Može ako je teška 1 kilogram!

rajčica helena
Foto: Privatni album
1/2
28.07.2015.
u 08:30

Naša čitateljica Helena Blažeković poslala nam je fotografije prekrasne velike rajčice koju je uzgojila njezina majka Radojka u svome vrtu

Puno sunca, visoke temperature i žege u lipnju i srpnju učinile su svoje, pa su za razliku od prošlogodišnjih, ovosezonske rajčice i više nego uspjele. To nam potvrđuje i vrtni primjer naše čitateljice Helene Blažeković iz Starigrada pored Koprivnice.

Rado objavljujemo pristigle priče i dobre vijesti poput ove jer su pozitivne i poticajne. Helena je odlučila podijeliti s nama, kako kaže, 'veliku stvar' - prvi plod rajčice iz vrta njezine majke Radojke Blažeković, težak čak 900 g! Svatko tko je barem jednom uzgajao cvijeće ili povrće, shvatit će kakvu silnu radost može izazvati ovakav jedan uspjeli prekrasan primjerak zdravog ploda rajčice. A Helena će svoju gigantsku rajčicu svakako upamtiti i zbog još nečega.

Foto: Robert Demo

- Živimo u jednom malom mjestu pored Koprivnice gdje moja majka Radojka zaljubljeno njeguje svoj vrt svaki dan, te se voću i povrću u našem domu jako veselimo jer znamo koliki trud leži iza svakog tog pojedinog ploda. Možete samo zamisliti kako sam se iznenadila kad mi je majka na moj rodjendan, 25. srpnja, za doručak donijela ovu veliku rajčicu i uz veliki osmijek na licu rekla: - Sretan ti rodjendan Nena! - objašnjava naša čitateljica te dodaje kako je jedina mana ove rajčice to što je toliko prekrasna da je njezinoj obitelji žao pojesti je!

>>5 koraka do zdravog i ukusnog ploda rajčice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije