ELEGANTNA DEKORACIJA

Pozdravite ljeto sjajnim cvjetno-voćnim aranžmanom

Summer Adams
10.09.2021.
u 06:52

Osvježite svoju blagovaonicu i osigurajte dašak elegancije uz ovaj kreativan cvjetni aranžman

Ništa ne stvara domaću i pozivajuću atmosferu u našem domu kao cvijeće! Bez obzira na to bilo ono posađeno u tegli ili aranžirano u vazi, šarene, vedre, mirisne glavice i zeleni listovi odaju kako je riječ o domu u kojem je naglasak na prirodnom i estetici.

Donosimo vam prijedlog izrade cvjetno-voćnog aranžmana s bloga Summer Adams koji će vašem domu osigurati dašak elegancije. Potrebni su vam bijeli zumbuli, bijele hortenzije, kilogram limeta i dvije vaze: jedna velika i visoka s postoljem u kojoj će biti voda s limetama, te druga manja i uža u kojoj će biti cvijeće. Između njih ćete staviti malenu zdjelu.

Na dno veće vaze postavite zdjelicu naopačke, tako da je njeno dno usmjereno prema gore. Narežite limete na kriške i postavite ih uz sam rub velike vaze. Kriške će sakriti zdjelicu, a na nju postavite manju vazu.

Foto: Summer Adams

Sada ćete nešto teže moći ubacivati kriške limete te si možete pomoći bilo kakvim dugačkim pomagalima iz kuhinje, poput lopatice za kolače ili štipaljkama za pečenje mesa.

Foto: Summer Adams

Jednom kada ispunite cijelu veću vazu kriškama limete, možete uliti vodu, no taj korak nije nužan. U ovom aranžmanu prostor čak nije ispunjen vodom. Za kraj ulijte vodu u manju vazu i u nju postavite svoje cvijeće.

Foto: Summer Adams

Foto: Summer Adams

Foto: Summer Adams

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije