Ekovino

Plavac mali konačno će biti veliki igrač i na internetu

vino
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
05.05.2014.
u 00:00

Pelješki OPG dobio je web prezentaciju kakvu njegovi proizvodi zaslužuju

Među onima koji su shvatili mogućnosti natječaja Zelena ideja bili su i vlasnici Vinarije Križ (OPG Denis Bogoević-Marušić) s poluotoka Pelješca. Njima je nedostajala dobra web stranica, a besplatnu su izradu dobili su kao jedni od pobjednika natječaja.  

– Web stranicu smatram vitrinom proizvoda, no i imanja, proizvodnog procesa, načina i filozofije života. Dislociranost proizvodnog mjesta prestaje biti hendikep jer mu web stranica omogućava brzu komunikaciju s potencijalnim kupcima – ističu iz pelješke vinarije. Njihova slavna sorta vina plavac mali dobila je dobru web prezentaciju, no kao i ostali ekoproizvođači, i ovaj se susreće s problemima, no predlaže i rješenje.

 – Udruživanje bi bilo super jer smo ovako kao pojedinci marginalizirani i prepušteni sami sebi, a otvaranjem ugostiteljskih objekata koji bi otkupljivali ekološke proizvode iz lokalnog uzgoja pomoglo bi da se potencijal ekoproizvodnje iskoristi u turizmu, a potom i izvozu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije