DOMAĆI BRAND

Pivac: 63 godine tradicije vrhunskih suhomesnatih proizvoda

pivac
Pivac
17.08.2015.
u 15:31

Danas je brand Pivac sinonim za vrhunske suhomesnate delicije što ih i nakon 60 godina postojanja i uspješnog poslovanja zasluženo i ponosno predvode Dalmatinski pršut

Sada već davne 1952. u gradiću Vrgorcu u Dalmatinskoj zagori otvoren je prvi službeni mesarski obrt zasnovan na tradiciji obrade i sušenja mesa. Od maloga obrta pa do danas, čuvajući recepturu i kvalitetu, izrasli smo u jednu od vodećih mesnih industrija u Republici Hrvatskoj s više od 200 maloprodajnih i veleprodajnih poslovnica.

Danas je brand Pivac sinonim za vrhunske suhomesnate delicije što ih i nakon 60 godina postojanja i uspješnog poslovanja zasluženo i ponosno predvode Dalmatinski pršut, Dalmatinska panceta i Kraški vrat.
U svakodnevnoj suradnji s više od 1060 zaposlenika u MESNOJ INDUSTRIJI BRAĆA PIVAC i preko 1680 u grupaciji Pivac, činimo jednu od najrespektabilnijih i najvećih obiteljskih mesnih industrija u ovom dijelu Europe, te svoj rast i razvoj nastavljamo na čvrstim temeljima kvalitete i tradicije.

Foto: Pivac

Osim MESNE INDUSTRIJE BRAĆA PIVAC, Grupaciju Pivac još sačinjavaju PPK-Karlovačka mesna industrija d.d. i Dalmesso d.o.o. sa svojim proizvodnim programima.

Na putu prema poziciji vodeće mesne industrije u ovom dijelu Europe, MESNA INDUSTRIJA BRAĆA PIVAC vodi se idejom razvijanja mreže distribucije proizvoda, prilagođavanja zahtjevima tržišta i poslovnih partnera, kao i obaveznog zadovoljavanja svih higijenskih, veterinarskih i ekoloških standarda u skladu s europskim normama, a sve u svrhu zadovoljstva naših sadašnjih i budućih kupaca.

Tko zna, zna!

www.pivac.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije