PROMO

Pet prednosti prirodne kozmetike

Prirodna kozmetika
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
25.05.2017.
u 12:18

Prirodna kozmetika, kao što i samo ime govori, proizvodi se od potpuno prirodnih sastojaka - na deklaracijama takvih proizvoda puno ćete lakše pratiti koji vam sastojci najviše odgovaraju ili uočiti jeste li možda alergični na neki.

Prirodna kozmetika nekoć je bila alternativni izbor za uporne i one nešto dubljeg džepa. Danas je prirodna kozmetika dostupna svima po prihvatljivim cijenama u prodavaonicama dm-a u 60 gradova diljem Hrvatske.

Koje su osnovne prednosti prirodne kozmetike i je li prirodna kozmetika pravi odabir za vas?

  1. Prirodni, razumljivi sastojci
    Tko od nas barem jednom nije ostao potpuno zbunjen čitajući sastojke nekog kozmetičkog proizvoda? Prirodna kozmetika, kao što i samo ime govori, proizvodi se od potpuno prirodnih sastojaka - na deklaracijama takvih proizvoda puno ćete lakše pratiti koji vam sastojci najviše odgovaraju ili uočiti jeste li možda alergični na neki.
     
  2. Prava kombinacija za svačiju kožu
    Priroda je neiscrpan izvor sastojaka koji se mogu kombinirati u proizvode koji će odgovarati baš svakom tipu kože. Sigurni smo kako ćete uz malo istraživanja i strpljenja pronaći savršenu kombinaciju za svakodnevnu njegu.
     
  3. Zaštita okoliša
    Zaštita okoliša treba postati temelj svega što radimo kako bismo očuvali prirodna bogatstva, ali i kvalitetu života. Koristeći prirodnu kozmetiku koja je proizvedena od ekološki uzgojenih sastojaka tijekom svakodnevne njege dat ćete svoj doprinos očuvanju prirode i zaštite okoliša.
     
  4. Nije testirana na životinjama
    Proizvodi prirodne kozmetike nisu testirani na životinjama te ih možete koristiti s punim povjerenjem, znajući da su testirani isključivo na laboratorijskoj opremi.
     
  5. Podrška hrvatskim proizvođačima kozmetike
    U vašem dm-u možete pronaći prirodnu kozmetiku najpoznatijih svjetskih brandova, ali i brojnih hrvatskih proizvođača koji su svoje znanje o prirodi i potrebama okoliša utkali u proizvode koji u naizgled običnim pakiranjima donose ono najbolje iz prirode.

Želite prijaviti greške?