ŠTO IMA NA CITY PLACU

Pčelarstvo Daruvar - fini medni proizvodi u nevjerojatnim kombinacijama

pčelarstvo Daruvar
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
27.09.2015.
u 14:29

Iz Pčelarstva Daruvar najviše se diče svojim medom s malinama, ali imaju i onaj sa cijelim lješnjacima, orasima, bademima...

Najfiniji pčelinji proizvodi, počevši od najraznolikijih vrsta meda, pa do propolisa, cvjetnog praha te vrhunske medice mogu se kupiti na štandu Pčelarstva Daruvar na City Placu.

Povijest ovih proizvođača seže još u 1994. godinu kada su počeli s preradom meda i ostalih pčelinjih proizvoda da bi do danas proizvodnju proširili i na suvenire, drvene stalke, ambalažu..., te dobili toliki interes kupaca da su već zaštitili svoj žig i dizajn na nekim suvenirima. Svoje proizvode dosada su plasirali u suvenirnice, hotele i velike trgovačke lance, a sada su dostupni svima na štandu u City Placu. Cilj im je, kažu, proizvoditi kvalitetne proizvode koji se od ostalih razlikuju svojom prirodnošću, inovativnošću i izvrsnošću.

Dobivaju ih iz 500 vlastitih košnica dok neke medove, poput kadulje, otkupljuju od provjerneih proizvođača iz Dalmacije. Kao najprodavaniji ističu med od maline, a imaju ga još s okusom smove, jabuke, brusnice, marelice sa saćem, sa cijelim lješnjacima, orasima i bademima u njemu. Tu je još i, naravno, ljekoviti propolis u obliku spreja i kapi, medna mješavina znana i kao kraljevski nektar i još mnogo toga. 

Sudjelovanjem u City Placu ovi proizvođači iz Daruvara oduševljeni su i kažu da je takav koncept pun pogodak te da kupci iznimno pozitivno reagiraju i sa zadovoljstvom kupuju njihove teglice s medom čije se cijene kreću od 55 kuna na više. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije