U vrtnom centru Flora

Ove subote besplatna radionica Doma & Vrta: Napravite sami svoj povrtnjak

flora
Pixsell
27.05.2014.
u 12:06

Ove subote, 31. svibnja, u Vrtnom centru Flora s početkom u 11 sati, na sada već tradicionalnim radionicama, upoznat ćemo vas sa zanimljivim predavanjem "Kako napraviti lako održivi i prinosom bogati povrtnjak" koje će održati Andreja Čoh.  

Svi čitatelji Večernjeg lista prijaviti se, ukoliko žele sudjelovati na radionici, na broj telefona 01/6300 630.

Osim što ćete naučiti kako vrlo uspješno uzgojiti vlastiti povrtnjak, pa čak i na najmanjim prostorima poput balkona, moći ćete sudjelovati i u praktičnom dijelu radionice te postavljati pitanja predavačici.

Tom prigodom vrtni centar Flora pripremio je i posebne akcije, pa tako sve goste i posjetitelje čeka 30 posto popusta na svo sjeme i sadnice.

Lokacija radionice je Vrtni centar Flora, Slavonska avenija 26/1.

Ključne riječi

Komentara 1

EL
eleja
13:11 27.05.2014.

odličan događaj , jako mi se sviđa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije