LIVING - novosti iz svijeta interijera
5°C
Povratak na članak

Osim okusom, jela osvajaju i izgledom. Za maksimalan učinak u kuhinji poigrajte se namirnicama, njihovim bojama, teksturom...

Kukuruz, gljive, kesteni, bundeve... sve su to jesenski plodovi koji se mogu koristiti u pripremi samostalnih jela, ali mogu i oplemeniti neka znana jela, dati im drugačiji okus i izgled. Jer, htjeli mi to sebi priznati ili ne, izgled tanjura igra i te kako važnu ulogu pri prezentaciji hrane
11. listopada 2017. 393
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
0
  • Važna obavijest

    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.