Gastro
Povratak na članak

Osim okusom, jela osvajaju i izgledom. Za maksimalan učinak u kuhinji poigrajte se namirnicama, njihovim bojama, teksturom...

Kukuruz, gljive, kesteni, bundeve... sve su to jesenski plodovi koji se mogu koristiti u pripremi samostalnih jela, ali mogu i oplemeniti neka znana jela, dati im drugačiji okus i izgled. Jer, htjeli mi to sebi priznati ili ne, izgled tanjura igra i te kako važnu ulogu pri prezentaciji hrane

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.