Uređenje vrta

Od sunca će na dvorištu štititi i živi suncobran

Od sunca će na dvorištu štititi i živi suncobran
Foto: Dom i vrt
1/2
14.07.2013.
u 11:19

U slobodno vrijeme naš čitatelj uređuje okućnicu, što mu pruža zadovoljstvo i opušta ga

Iz Varaždina na naš e-mail javio se i čitatelj Zdravko Lazar. Pohvalio se da sam uređuje okoliš svoje kuće u Dravskoj poljani 133.

– Imam 51 godinu i uređenjem okoliša bavim se u slobodno vrijeme. Na slikama koje vam šaljem možete vidjeti kako sam uredio ulaz u dvorište. Isplanirao sam i rasporedio biljke s obzirom na njihov rast i mogućnost oblikovanja – piše nam čitatelj i dodaje da je kamenje koje mu je poslužilo za uređenje oko biljaka skupljao uz rijeku Dravu.

– Živa ograda koja dijeli dvorište od vrta služi mi također za oblikovanje. Između svega što sam napravio na njoj možete vidjeti i labudove. Nedavno sam započeo i projekt koji sam nazvao živi suncobran, a bit će nam zaštita na dvorištu – opisuje Z. Lazar što je dosad napravio. Dodaje i da mu je uređivanje vrta hobi.

– Volim se baviti uređenjem okućnice, sve mi pruža veliko zadovoljstvo i opušta me – kaže naš čitatelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije