TEMATSKI VIKEND

Najukusnije neretvanske mandarine stižu u Zagreb

mandarine
Foto: Facebook
21.10.2015.
u 15:04

Na novoj hit-tržnici održat će se mali tematski sajam mandarina koje će tri dana, od 23. do 25. listopada, biti dostupne po promotivnim cijenam

Oni bolje upućeni kažu ovako: najbolje mandarine stižu tek nakon sredine listopada. Po toj računici, sezona ovih slasnih voćki upravo je krenula, a idealnu priliku da nabavite one najkvalitetnije, najpoznatije i autentične, dakle – neretvanske, imat ćete ovog vikenda na City placu u City Centeru One na Jankomiru.

Na novoj hit-tržnici održat će se mali tematski sajam mandarina koje će ta tri dana, od 23. do 25. listopada, biti dostupne po promotivnim cijenama.

Gosti s juga

Uz već postojeći štand OPG-a Filipović iz Opuzena, koji su posjetitelji City placa prepoznali kao provjeren izvor svježeg voća i povrća, ovog vikenda gostovat će i OPG Ivan Sršen iz Blaca te OPG Jolanda Sinobad iz Opuzena.Radi se o iskusnim proizvođačima mandarina s dugom tradicijom i velikim znanjem koji garantiraju da od njihovih – nema boljih. Uz mandarine, ovaj vikend na City placu moći će se kupiti i raznovrsni agrumi, također iz Neretvanske doline. Naravno, bit će to prateća, ponuda na prebogatoj tržnici koja je već osvojila srca Zagrepčana svojom širokom ponudom te postala savršeno mjesto za tjednu nabavu namirnica.Podsjećamo, ovdje se može kupiti baš sve, od voća i povrća do mliječnih proizvoda, sireva, meda i mednih proizvoda, prirodnih sokova, mesa i mesnih prerađevina, a što je najvažnije, sve nosi predznak – domaće i zdravo!

Vikend čaja i meda

Tjedan poslije, 30. i 31. listopada te 1. studenog, tematski vikend na City plac donijet će najbolji domaći med i čajeve.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije