život na otvorenom

Najbolji vrtni namještaj za 2021.: 10 sjajnih kombinacija za vanjske prostore

Foto: JYSK
1/10
20.03.2021.
u 07:00

Suvremeni vrtni set od ratana ili klasični drveni vrtni stol i stolci izvrsne su mogućnosti posebno kad znamo da je ratan ove godine doživio veliki povratak na scenu

Novi vrtni namještaj odmah će ažurirati vanjsku površinu, bilo da je riječ o balkonu, terasi, vrtu ili dvorištu, a upravo je sad idealan trenutak za kupnju.

Foto: JYSK

Proširenje unutarnjeg dnevnog boravka u vrt jedan je od najboljih načina da maksimizirate vanjski prostor, a sve počinje odabirom odgovarajućeg vrtnog namještaja prema životnom stilu koji vodite... pa krenimo!

Kako odabrati vrtni namještaj

Opustite se na otvorenom uz udobnu vrtnu sofu ili vanjsku fotelju i uživajte u jutarnjoj kavi. Ili postavite vrtnu klupu negdje gdje možete sjesti i cijeniti svoj omiljeni pogled. Za male popločane dijelove i balkone ne možete pobijediti tradicionalni namještaj kao što su drveni ili metalni setovi koji štedi prostor i koji se može sklopiti.

Foto: Lesnina

Ako volite zabavu i objdenovanje na otvorenom tijekom toplijih mjeseci, tada su dobar izbor vrtni stol i stolci.

Suvremeni vrtni set od ratana ili klasični drveni vrtni stol i stolci izvrsne su mogućnosti posebno kad znamo da je ratan ove godine doživio veliki povratak na scenu.

U našoj galeriji pogledajte 10 odličnih komada vrtnog namještaja koji će biti hit ove sezone:

1/10

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije