prirodno

Najbolje od prirode, s domaćim potpisom

Nikola Zoko
15.06.2022.
u 06:15

Na ideju o pokretanju branda prirodne kozmetike s pčelinjim otrovom došao je dugogodišnjim istraživanjem, razvijajući najbolju tehnologiju za sakupljanje ove blagotvorne sirovine što mu omogućava proizvodnju najkvalitetnijeg pčelinjeg otrova s čak 70% melitina

U prekrasnom parku restorana Botanist u Zagrebu, diplomirani agronom Tvrtko Matijević  na neobičan je način predstavio svoju liniju proizvoda  BeeVenom touch u kojoj je glavni sastojak pčelinji otrov! Na ideju o pokretanju branda prirodne kozmetike s pčelinjim otrovom došao je dugogodišnjim istraživanjem, razvijajući najbolju tehnologiju za sakupljanje ove blagotvorne sirovine što mu omogućava proizvodnju najkvalitetnijeg pčelinjeg otrova s čak 70% melitina (protein koji je zaslužan za sve blagodati pčelinjeg otrova) u Hrvatskoj. 

Foto: Nikola Zoko

Isprva je pčelinji otrov kao sirovinu uspješno plasirao na brojna strana tržišta, a protekle se godine taj vrhunski proizvod odlučio staviti i u tri jedinstvena beauty proizvoda (krema za masažu, krema za lice i krema protiv celulita), čije djelovanje ima odlične rezultate. Ono što je jako važno za napomenuti, a što je Tvrtko objasnio na ovoj promociji,  je da se procesi kojima se podvrgavaju svi proizvodi pažljivo nadziru u pogledu sigurnosti i djelotvornosti. Prilikom prikupljanja pčelinjeg otrova koriste se najnovije tehnologije koje su potpuno sigurne za pčelice. Sav otrov prikupljen je etičnim praksama te se tako maksimalno poštuje najsnažniji i najkvalitetniji proizvod prirode.

Foto: Nikola Zoko

“O blagodati pčelinjeg otvora zna se  već tisućama godina. On je prirodni lijek koji, ovisno o vrsti primjene, pomaže protiv bolova kod mnogobrojnih bolesti kao što su multipla skleroza, artritis, išijas te sportske povrede. Pčelinji je otrov jedna od najjačih supstancija koja poboljšava mikrocirkulaciju krvi, a ima i protutumorska i protuupalna djelovanja. Koristi se i kao prirodni botoks jer potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina” - rekao je Tvrtko stojeći ispred košnice u kojoj su pčelice predano radile svoj posao. Pokazujući koliko su vrijedne, ali i kako proizvodi košnice koriste čovjeku, Tvrtko je sa svojim timom za vrijeme promocije poslužio i kolače sa svježe vrcanim medom i popularnu Medica Boombar likera. 

Foto: Nikola Zoko

BeeVenom touch proizvodi su prirodni, sigurni i ne sadrže zabranjene supstancije. Uz pomoć hrvatskih i ruskih znanstvenika, razvijena su tako tri proizvoda, odnosno, tri kreme na bazi pčelinjeg otrova.

BeeVenom touch kozmetiku možete kupiti ljekarnama u sklopu Oktal Pharme, u Tvornici zdrave hrane, na službenom webu beevenomtouch.com te na beauty webshopu izvorno.hr.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije