Sir i maslinovo ulje

Nagrađivani gastronomski ‘hitovi’ stižu s Dugog otoka

opg zampera
Foto: Dom & Vrt
1/4
23.04.2014.
u 00:00

Maslinovo ulje ima poseban status u gastronomiji, još kad je iz ekološke proizvodnje i kad uz njega nudite isto tako dobiven kozji sir, ideja, ambicija i kvaliteta su prepoznati. Upravo je to slučaj s OPG-om Nikice Žampere s Dugog otoka, koji se našao među 16 pobjednika natječaja “Zelena ideja”. U ekološku proizvodnju krenuo je 2003. godine.

– Smatramo da je ekološka proizvodnja budućnost Hrvatske, osobito njenih ruralnih područja, a time našim kupcima omogućavamo da koriste proizvode koji su zdravi i kojima se zna podrijetlo. U ekoproizvodnju krenuli smo i zahvaljujući velikim površinama zemlje koje smo imali, a njihov potencijal dotad nije bio iskorišten – objašnjava vlasnik Nikica Žampera.

Foto: Dom & Vrt

Tako već 10 godina iz netaknute prirode otoka u zadarskom arhipelagu stižu proizvodi koji se smatraju najvećim delicijama kakve su rijetke.

- Naš kozji sir napravljen je od sirovog mlijeka, a mlijeko je dobiveno od koza koje brste i biraju najkvalitetnije biljke na našem otoku. Sir i maslinovo ulje namijenjeni su svima koji vole domaće proizvode, o čijoj kvaliteti svjedoče brojne osvojene nagrade – dodaje Nikica te poručuje budućim ekološkim proizvođačima.

Foto: Dom & Vrt

– Ovaj posao treba voljeti jer zahtijeva puno rada, no taj se rad isplati.

S OPG-om Žampera odabrala je raditi agencija Gingernet koja im je priredila dizajn i produkciju nove web stranice.

Foto: Dom & Vrt

– Vrhunski proizvodi obitelji Žampera zaslužuju i vrhunsku web prezentaciju pa nismo imali lak zadatak. Prihvatili smo izazov, a posebno smo se veselili što nam je naš klijent dao puno povjerenje pri kreiranju njihova prvog websitea, koji sada na zaslužen način prezentira njihove proizvode – poručili su iz Gingerneta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije