NE PROPUSTITE

Nabavite vrhunsku opremu za vrt uz naše sjajne popuste!

vrt
Foto: Promo
1/2
04.09.2014.
u 11:09

Trimeri, kosilice, pumpe, usisavači lišća... Pripremili smo sve što vam treba za jesen!

Dom&vrt i mondo.hr nastavljaju vas nagrađivati popustima kao vjerne čitatelje Doma&vrta. Ovaj tjedan za vas smo snizili cijene vrtnih alata koji su sada, dolaskom rujna, mnogima neophodni za uređenje okućnice i vrta.

Nudimo vam tako kosilice za travu već od 269 kuna, trimere te razne vrtne pume, ukratko, alate koji će vam biti od velike koristi pri pripremi vrta za zimsku sezonu. Osim artikala za koje smo kreirali poseban popust na mega web shopu mondo.hr potražite i brojne druge artikle za uređenje vrta, balkona i okućnice.

U nastavku vam donosimo slike proizvoda, a OVDJE pogledajte kako kupiti proizvode i obaviti svoju najugodniju kupovinu.

I, ne zaboravite, do 15. rujna na popustu su artikli za školarce i dječje sobe!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije