Možda vam nije palo na pamet, ali kelj može biti savršena dekoracija, evo kako!
Ukrasni kelj je i jestiv i možete ga spravljati kao i klasični kelj, no zbog križanja gorčeg je okusa i nije tako ukusan. Zbog toga ga uglavnom, od kada se počeo uzgajati u Americi 80-ih godina prošlog stoljeća, koristimo kao ukrasnu biljku
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0