moda i u cvijeću

Trendi balkon ili vrt zasađen je nježno ružičastim i plavim cvijećem

cvijećecvijeće
Foto: Thinkstock
1/11
02.04.2019.
u 09:09

Za žrtve mode čak i ovogodišnje cvijeće u lončanicama na balkonu i terasi, ili pak zasađeno u vrtu, mora biti u bojama koje obilježavaju ovu sezonu

Za žrtve mode čak i ovogodišnje cvijeće u lončanicama na balkonu i terasi, ili pak zasađeno u vrtu, mora biti u bojama koje obilježavaju ovu sezonu.

Nježno ružičasta, poput poludragog kamena rozenkvarc i svjetlo plavo nebo, dvije su boje koje su pravi hit među cvjećarima. Obje boje su i romantične i senzualne, mekane i stvaraju jedinstven doživljaj, kako u odjeći, dizjanu interijera ili pak među cvijećem.

Foto: pixabay

Svi koji slijepo prate modne trendove, neće propustiti da i njihovi balkoni i vrtovi upravo budu u hit bojama. Izbor može pasti na potočnice, gerbere, hortenzije, zavornjak, hibiskus... Sve to cvijeće može se saditi i u cvjetnjaku u vrtu i u lončanicama.

Foto: pixabay

Begonije ćete bez problema naći na tržnicama ili rasadnicima u svijetlo ružičastoj boji, dok ćete se oko svijetlo plave pomučiti. No, najviše sreće ćete imati ako tražite vodenike ili hortenzije u toj nijansi, jer su vrlo česte. Naravno, postoji mogućnost da hortenzija, ako je presadite iz tegle u vrt poprimi neku drugu boju, usljed različite pH vrijednosti.

Foto: pixabay

Kroz našu foto galeriju, nadahnite se i pronađite idealno cvijeće u ružičastim i plavim tonovima.

>> Tegla za bilje sa stilom i domaćim dizajnerskim potpisom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije