OPG Sever

"Mi smo prvi domaći ekoproizvođači!"

omega media
Foto: Pixsell
1/2
31.03.2014.
u 12:09

Predstavljamo vam pobjednike natječaja "Zelena ideja"

Ostati bez posla ne mora nužno biti najlošija stvar koja se može dogoditi. Kada se to dogodilo zagrebačkoj obitelji Sever, nisu dugo očajavali, već su svoj dugogodišnji hobi bavljenja poljoprivredom pretvorili u posao. Već 2000. okrenuli su se ekouzgoju i godinu potom prvi se u Hrvatskoj upisali kao ekološki proizvođači hrane!

Ponosni na pinđur

Njihova trud i strast sada su nagrađeni besplatnim uslugama promocije nakon što su zadovoljili kriterije natječaja “Zelena ideja”.

– Najponosniji smo na svoj pinđur jer smo s njim osvojili prvu nagradu na međunarodnom ekološkom sajmu. Za one koji ne znaju, on je vrlo sličan ajvaru, ali mnogo ukusniji, radi se od pelat-rajčica, pečene paprike i peršinova lista – kaže Mario Sever.

Napominje da su njihovi proizvodi namijenjeni svima koji žele znati podrijetlo hrane koju konzumiraju i onima koji žele jesti prirodno i ekološko.

– Naši su najčešći kupci žene s malom djecom koje razmišljaju što njihova djeca jedu, a onda nam ostanu vjerne. Naši proizvodi ističu se po kvaliteti, mirisu i okusu, no jednostavno ih morate probati da biste osjetili razliku – dodaje Mario.

OPG Sever, kaže, ima ambiciju da u idućih deset godina postane tvrtka koja ima najveće povjerenje kupaca u regiji. No konkurencija iz dana u dan sve više raste.

Neka konkurencije

– Ona je sve veća, pogotovo zadnjih godina zbog velikog uvoza ekološkog povrća i nakon ulaska u EU. No po nama to je zdrava konkurencija koja nas tjera da budemo inovativni u ekološkom uzgoju – zaključio je Mario i poslao poruku drugim proizvođačima.

– Samo budite uporni i dosljedni!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije