PROMO

KWS multimedijalna web stranica

KWS
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
19.07.2016.
u 10:45

KWS je optimizirao i modernizirao svoju web stranicu te na taj način olakšao pristup informacijama svojim korisnicima.

Web stranicama je također potrebno redovno ažuriranje kako bi se održao korak s tehničkim napretkom. KWS  je optimizirao i modernizirao svoju web stranicu te na taj način olakšao pristup informacijama svojim korisnicima. 

Nova  multimedijalna web stranica tijekom posljednjih godinu dana dobila je moderan izgled. Slijedi "mobilni" princip i optimizirana je za korištenje na tabletima i pametnim telefonima. Horizontalni pomični sadržaj biti će lakši za rukovanje na zaslonima koji  su osjetljivi na dodir te općenito za sve uređaje bilo koje veličine od stolnih računala do pametnih telefona. Elementi na web stranici podešeni su kako bi se  prilagodili svakoj veličini zaslona, ​​pa čak i slikovni i video prikazi mogu prilagoditi svoju veličinu u skladu s tim.

Novitet na web stranici www.kws.hr je i video streaming servis gdje pomoću videa i animacije možete pratiti novosti na tržištu. Osim toga sve pojmove i informacije do kojih želite direktno doći možete to učiniti putem tražilice koja će za Vas pretražiti cijelu stranicu i pronaći sve tekstove vezane za traženi pojam.

Vrijeme je sjetve, kako se pripremiti za sjetvu, što sijati, koje su karakteristike pojedinih hibrida, koji su novi KWS hibridi u ponudi, izjave poljoprivrednika, slike iz različitih krajeva Hrvatske, objave edukacija/predavanja i puno više od sada na novoj aktivnoj web stranici KWS-a.

Saznajte više ili stupite u kontakt sa KWS stručnim savjetnicima putem  www.kws.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?