Rapsodija
Povratak na članak

Kruška u centru pažnje! Donosimo tri brza, jednostavna i prefina recepta, i nisu svi slatki...

Trudili smo se iznenaditi vas, ponuditi vam nove kombinacije okusa, rezultat će vas, sigurni smo, oduševiti. Valja napomenuti da je kruška specifična zbog svog “brašnastog” tijela i da ju je potrebno pravilno obraditi kako ne bi dominirala u jelima u kojima joj to nije uloga

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.