ŠTO IMA NA CITY PLACU

Križevačka mljekara – specijalisti za tradicionalnu proizvodnju

Križevačka mljekara
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
27.09.2015.
u 15:34

Križevčani su posebno ponosni na svoje sireve koji su dobili niz nagrada za kvalitetu

Na City placu među izlagačima se našla i Križevačka mljekara, ljubiteljima mlječnih proizvoda vrlo poznati partner. Ovu mljekaru karakterizira proizvodnja svježih proizvoda od mlijeka na tradicionalan način, a upravo to nude i u svom asortimanu koji prodaju u sklopu City Placa.

Kako ističu, ponosni su na velik izbor mliječnih proizvoda proizvedenih na tradicionalan način iz odabranog domaćeg mlijeka kao što su svježe mlijeko, jogurt,vrhnja i razne vrste sireva... Križevačka mljekara ponosna je na činjencidu da svoje proizvode prodaje bez posrednika u specijaliziranim prodavaonicama.

Mljekara ima 26 zaposlenih i oko 100 kooperanata, a posebno su ponosni na svoje sireve koji su ovjenčani zlatnim medaljama za kvalitetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije