IGO-MAT je obiteljsko poduzeće s tradicijom od 20 godina. Bave se proizvodnjom i preradom mesa i mesnih prerađevina izrađenim na tradicionalan Samoborski način. Posluju u 10 vlastitih mesnica gdje svojim kupcima svakodnevno nude svježe ikvalitetno domaće meso, te cijelu paletu polutrajnih i trajnih proizvoda s dodanom vrijednošću.
Osim svinjskog, junećeg i telećeg mesa u ponudi imaju razno meso u marinadi, te bogat roštilj program. U proteklih 15 godina kreirali su tri nova vlastita brenda koji su postali prepoznatljivi, a objedinjeni su pod imenom paleta, pa tako imamo Samoborsku, Crnu i Riđu paletu.
Samoborska paleta sadrži samoborsku salamu, samoborsku češnjovku, domaću kuhanu šunku, teleće hrenovke… Crna paleta: salama crne slavonske svinje, suha šunka crne slavonske svinje, suha slanina css, pašteta, namaz… Riđa paleta ponosi se salamom od konjetine.
Flizofija ove obiteljske tvrtke je plasiranje domaćih proizvoda s dodanom vrijednošću, te stvaranje njihove prepoznatljivosti na tržištu. Proizvodi se rade u manjim serijama, te se većina proizvodnje radi ručno,od pripreme, frkanja, vezanja, te pakiranja. Proizvod koji posebno ističu kao svoju perjanicu je Samoborska salama koja je robna marka Zagrebačke županije.