ŠTO IMA NA CITY PLACU

Igo-Mat - tradicija Samobora na svim tanjurima

City plac
Foto: Anto Magzan/Pixsell
27.09.2015.
u 15:04

Proizvodi ove obiteljske tvrtke rade se u manjim serijama, većinom ručno, a posebno ističu svoju Samoborsku salamu

IGO-MAT je obiteljsko poduzeće s tradicijom od 20 godina. Bave se proizvodnjom i preradom mesa i mesnih prerađevina izrađenim na tradicionalan Samoborski načinPosluju u 10 vlastitih mesnica gdje svojim kupcima svakodnevno nude svježe ikvalitetno domaće meso, te cijelu paletu polutrajnih i trajnih proizvoda s dodanom vrijednošću.

Osim svinjskog, junećeg i telećeg mesa u ponudi imaju razno meso u marinadi, te bogat roštilj program. U proteklih 15 godina kreirali su tri nova vlastita brenda koji su postali prepoznatljivi, a objedinjeni su pod imenom paleta, pa tako imamo Samoborsku, Crnu i Riđu paletu.

Samoborska paleta sadrži samoborsku salamu, samoborsku češnjovku, domaću kuhanu šunku, teleće hrenovke… Crna paleta: salama crne slavonske svinje, suha šunka crne slavonske svinje, suha slanina css, pašteta, namaz… Riđa paleta ponosi se salamom od konjetine.

Flizofija ove obiteljske tvrtke je plasiranje domaćih proizvoda s dodanom vrijednošću, te stvaranje njihove prepoznatljivosti na tržištu. Proizvodi se rade u manjim serijama, te se većina proizvodnje radi ručno,od pripreme, frkanja, vezanja, te pakiranja. Proizvod koji posebno ističu kao svoju perjanicu je Samoborska salama koja je robna marka Zagrebačke županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije