DOBRA VIJEST

HGK svojim članicama nudi uslugu poreznog savjetovanja

porezno savjetovanje porez
Foto: Thinkstock
1/2
17.08.2016.
u 12:32

Hrvatska gospodarska komora pokrenula je besplatnu uslugu poreznog savjetovanja namijenjenu svim članicama Komore

Hrvatska gospodarska komora pokrenula je besplatnu uslugu poreznog savjetovanja namijenjenu svim članicama Komore. Gospodarstvenici se za dodjelu vaučera prijavljuju putem obrasca koji se nalazi na internetskoj stranici HGK: web.hgk.hr/usluga-savjetovanja-ovlastenih-poreznih-savjetnika.

Uslugu je moguće koristiti po primitku vaučera nakon ispunjenog prijavnog obrasca. Moguće je postaviti i više pitanja ako su vezana za isto područje interesa, odnosno isti problem.

Prijave se otvaraju 1. u mjesecu, a vaučeri se dodjeljuju po redoslijedu zaprimanja. Uslugu poreznog savjetovanja članica Komore pružaju ovlašteni porezni savjetnici sukladno Zakonu o poreznom savjetništvu.
Nova usluga HGK olakšat će poslovanje članicama i pridonijeti lakšem razumijevanju poreznih zakona i propisa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije