Zlata vrijedan

Glasujte za najbolji OPG!

opg
Foto: VL
28.08.2015.
u 12:06

Za najbolji OPG čitatelji telefonski glasuju na broj 065 900 900, a SMS-ovi s glasovima šalju se na broj 60085. Npr. ako glasujete za OPG25, poruka glasi: OPG25, vaše ime i prezime i adresa. Glasovanje traje od 28. kolovoza do 8. rujna u 10 sati.

Nakon što su u sklopu projekta "Zlata vrijedan" u  Večernjem listu i na portalu Vecernji.hr objavljene priče o 21-om najboljem obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (svaku je županiju te Grad Zagreb predstavljao po jedan OPG) te tri mlade nade u poljoprivredi, bliži se vrijeme proglašenja ovogodišnjeg pobjednika.

Stoga pozivamo čitatelje našeg portala da u anketi koja je informativnog karaktera glasuju za najbolji OPG po svom izboru. Glasovanje traje od 28. kolovoza do 8. rujna u 10 sati.

O prve tri nagrade za najbolje obiteljsko gospodarstvo odlučit će stručni žiri, a o četvrtoj odlučuju čitatelji koji mogu glasovati putem telefona i SMS-a. Za najbolji OPG čitatelji telefonski glasuju na broj 065 900 900, a SMS-ovi s glasovima šalju se na broj 60085Sadržaj poruke: SMS KOD OPG-a kojem se želi dati glas, ime i prezime, adresa osobe koja glasuje. Detalje o glasovanju pročitajte OVDJE

Cijena SMS-a iznosi 2,40 kn (PDV uključen)

Poziv s fiksne mreže stoji 1,50 kn (PDV je uključen), s mobilne mreže 2,40 kn (PDV je uključen).

Operater usluga s dodanom vrijednosti: MOJ TELEKOM D.O.O., TRG KREŠIMIRA ĆOSIĆA 11, ZAGREB, MB 02497913, TEL. 01/3659058

Za čitatelje koji će glasovati telefonom i SMS-om osigurali smo vrijedne nagrade. Prva je sudjelovanje 11. rujna na završnici dodjele nagrade "Zlata vrijedan" za dvije osobe na obiteljskom gospodarstvu Skelin u Drinovcima kod Šibenika (uključeno noćenje s doručkom) te tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+crni. Drugonagrađeni čitatelj dobit će također tablet Prestigio MultiPad 7.0 Ultra+crni, a trećenagrađeni osvaja darovni paket Večernjeg lista. Godišnju pretplatu na Večernji list te darovni paket Kraša osvojit će obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje odaberu čitatelji.

>>Reportaže o svakom nominiranom OPG-u možete pročitati OVDJE

>>Pravila nagradne igre 'Biramo najbolji OPG'

Najbolji OPG jest:

Ključne riječi

Komentara 1

LK
Lopovi_KRADEze
20:58 30.08.2015.

Dinamo je ubjedljivo najbolje OPG!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije