Kao iz bajke

FOTO Najljepše ideje za uređenje balkona, terase ili dvorišta

FOTO Najljepše ideje za uređenje balkona, terase ili dvorišta
Foto: Dom i vrt
1/18
24.04.2013.
u 00:02

Neka vaša zelena oaza osvane u novom proljetnom ruhu!

Radovi u vrtu napokon mogu započeti, a s njima i uživanje u zelenoj oazi bogatoj biljkama, cvijećem i detaljima koji i oplemenjuju vanjski prostor i čine ga posebnim te drugačijim. Kako bi vrt i okućnica zablistali nije potrebno puno novca, treba samo odabrati prave detalje i uz malo mašte uklopiti ih u zelenilo, na terasu, balkon...
Leptiri na teglici - Cvijeću društvo mogu praviti i leptiri, makar samo nacrtani (Emmezeta, 29,99 kuna)

Odaberite nekoliko novih tegla koje će dodatno naglasiti ljepotu cvijeća, a može ih se pronaći već od dvadeset kuna. Izbor je velik, od pletenih do onih romantičnog izgleda, s patinom (shabby chic) ili željeznih. Za uređenje vrta vrlo su popularne posude za cvijeće koje imaju ili oblik bicikla, neke životinje ili nose natpis "Dobro došli!" i tako čine lijepu dobrodošlicu ispred ulaznih vrata.

Za uživanje u vrtu - Drvena klupica savršeno će se uklopiti u svaki vrt, ali i balkon. Upotpunite je jastucima. (JYSK, 599 kuna)

Lampašima, svijećama ili dekorativnim lampionima postignite romantičan i opuštajući ugođaj u vrtu ili na balkonu, dok su klupice ili stolci obogaćeni jastucima po izboru idealni za odmor nakon napornog radnog dana.

Ukrasite prozor teglama - U ovaj komplet od tri posude posaditi možete sve, od začina do cvijeća. (Kika, 129 kuna)

Nije potrebno dizajnersko umijeće da bi vrt ili balkon zablistali u proljetnom ruhu, najvažnije je da se vi u njemu dobro osjećate i odaberete detalje koji vam se sviđaju, kojima ćete naći svrhu i u kojima ćete cijelo proljeće i ljeto moći uživati zajedno s obitelji.

Kutija za jastuke - Za lošeg vremena ova kutija čuvat će jastuke i druge osjetljive stvari.(JYSK, 249 kuna)

Dekorativni lampion - Uz cvijeće i vrtni namještaj, pripazite i na rasvjetu. (Kika, 9,90 kuna)

Žabica s krunom - Nije prava, ali savršeno će se uklopiti u zelenilo i pri tome vam “pričuvati” neku zanimljivu biljku. (Kika, 129 kuna)

Može li veselije? - Maleni i šareni lončići za zalijevanje uz koje je ugodnije i raditi u vrtu. (Miris prirode, 89,90 kuna)

Svijećnjak za osvjetljenje i lijep ugođaj, a lagan je i za nošenje. (Miris prirode, 169,90 kuna)

Dobro došli, gosti! - Zaželite dragim prijateljima dobrodošlicu već na ulazu (Miris prirode, 318,90 kuna)

Košara za piknik - Volite li odlaske na piknik, ovo je prava stvar za vas. (Miris prirode, 318,90 kuna)

Korisne posude - Posadite začine i čuvajte ih u vrtu, ali i u kući. (Miris prirode, 94,90 kuna)

Sve na svome mjestu - Reda mora biti i u vrtu, posude za sitnice (Miris prirode, 159,90 kuna)

Romantična klupica za odmor i uživanje (Miris prirode, 918,90 kuna)

Košara za cvijeće - Poslužite se košarom kada berete cvijeće u vrtu. (Miris prirode, 169,90 kuna)

Lijepo i korisno za na zid - U ovim kutijicama čuvati možete baš sve, od začina do kojekakvih sitnica. (Miris prirode, 94,90 kuna)

Vrt voli ljubičastu boju - Istaknite ljepotu svog vrta šarenim cvijećem, ali i namještajem poput ovog ljubičastog vrtnog stolca. (Meblo, 362,52 kune)

NE PROPUSTITE: Konačno proljeće! Savjetujemo kako odabrati vrtni namještaj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije