SUVENIR

Dovedite plažu u svoj vrt: ukrasite teglicu školjkama

Billabong
07.07.2017.
u 07:59

Zabavite se sa svojim mališanima dok tražite školjke po pijesku i plićaku

Ako ste poput nas i oduševljava vas svaki mini-projekt transformacije običnih i pomalo dosadnih teglica za cvijeće, svidjet će vam se ova jednostavna i kreativna ideja s bloga Billabong.

Školjke možete skupljati po plaži zajedno sa svojim mališanima. Njima će se posebno svidjeti vaš zadatak, a zaposlene ručice će se spremno odazvati prebiranju po plićaku i pijesku. U konačnici, ako i ne pronađete dovoljan broj školjaka, uvijek ih možete kupiti "na veliko" na jednom od štandova na obali. Sve što vam je potrebno je pištolj s vrućim ljepilom, teglica koju želite obnoviti i školjke.

1. Započnite tako da razvrstate školjke po veličini. Na taj ćete si način olakšati i ubrzati njihovo ljepljenje.

Foto: Billabong

2. Na gornji dio teglice lijepite veće školjke, a kako se približavate donjem dijelu, koristite one manje. Ljepilo prvo nanesite na donji, ravni dio školjke te na njen lijevi idesni rub. Postavite ju tako da viri iz teglice koji centimetar. Školjke zgusnuto lijepite jednu do druge.

Foto: Billabong

3. Nakon cijelog prekrivenog reda, prebacite se u donji i nastavite sve dok ne prekrijete cijelu teglicu.

Foto: Billabong

4. Teglicu popunite zemljom i posadite biljku po želji. Kaktusi i sukulenti izgledaju sjajno u kombinaciji s bež školjkama.

Foto: Billabong

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije