Ručak na otvorenom

Donosimo ponudu električnih roštilja do 500 kuna za svaku obitelj

Donosimo ponudu električnih roštilja do 500 kuna za svaku obitelj
Foto: Dom i vrt
1/6
17.05.2013.
u 11:39

Iako praktični, električni su roštilji vrlo osjetljivi na prljavštine i ostatke hrane, stoga posebnu pozornost treba dati održavanju kako bi imali duži "radni vijek

Sezona roštiljanja otvorena je početkom svibnja, a istodobno je, naravno, porasla i ponuda različitih električnih roštilja u trgovinama s tehnikom. Praktične male naprave koje odlično su rješenje za jednostavnu pripremu jela u svom dvorištu. Varijante i cijene, koje su i više od 1000 kuna, vrlo su različite. No i za petsto kuna mogu se kupiti električni roštilji poznatih proizvođača, koji će zadovoljiti potrebe svake obitelji.

Zelmer, Techno Market 349 kuna

Među trgovinama s tehnikom koje prednjače u ponudi takvih električnih roštilja svakako je lanac trgovina Elipso, u kojima je u ponudi čitava paleta roštilja poznatih proizvođača poput Gorenja, Electroluxa i De Longhija, nižih cijena od tristo do petsto kuna.

DeLonghi, Elipso, cijena 489 kuna

Gorenje, Elipso, cijena 469 kuna

Povoljne cijene nekih modela dostupne su i u trgovini TechnoMarket na Jankomiru, koja daje dodatno sniženje za kupnju proizvoda putem interneta, a različite električne roštilje Electroluxa nudi i centar Emmezeta.

Russel, Hobbs, Elipso, 349 kuna

Electrolux, Emmezeta, cijena 449,99 kuna

U cjenovnom rangu do petsto kuna obično se radi o varijantama s najviše tri položaja za pečenje hrane, a po istim je cijenama moguće kupiti i otvorene električne ploče. Osim performansi takvog roštilja, važno je imati na umu da na njegovu funkcionalnost utječe i pažljivo održavanje. Kvaliteta pečenja ovisi o redovitom čišćenju ploča od ostataka masnoća pa se korisnicima preporučuje da se roštilj očisti odmah nakon uporabe kako bi svako sljedeće korištenje bilo jednako kvalitetno, a "radni vijek" uređaja dovoljno dug.

NE PROPUSTITE: Vrijeme je za roštiljanje! Jeste li spremni?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije