iskoristite popust

Domaći doktor za cvijeće najavljuje novi trend - suho cvijeće kao dekoraciju

28.10.2020.
u 09:47

Kako ističe vlasnik i doktor za cvijeće Tonko Katović, koji se hortikulturom bavi već deset godina, suho cvijeće je biljka iz koje je prirodnim putem uklonjena vlaga i može trajati i nekoliko godina uz minimalno održavanje

Hortiart Home, prodajno-izložbeni prostor u Zvonimirovoj 24 u Zagrebu, namijenjen je biljkoljupcima koji žele kupiti biljku, dobiti savjet kako ju održavati, dogovoriti uređenje vrta ili sudjelovati na radionici posvećenoj biljkama.

Ovaj jedinstveni salon raznih vrsta dekorativnih biljaka u svoju je ponudu uveo novitet koji nas neće brzo napustiti. Riječ je o Hortiart Home Deco kolekciji suhog cvijeća - novom trendu u uređenju i ukrašavanju doma, prigodnoj i za razne svečanosti, poput vjenčanja u boho stilu i kad želimo da nam ostane dugotrajna uspomena na događanje.

Kako ističe vlasnik i doktor za cvijeće Tonko Katović, koji se hortikulturom bavi već deset godina, suho cvijeće je biljka iz koje je prirodnim putem uklonjena vlaga i može trajati i nekoliko godina uz minimalno održavanje. Osim što je ekonomičnije od zelenog cvijeća, koje može potrajati tjedan – dva, njegova je prednost i što je bio-razgradivo i kao takvo ekološki prihvatljivo. Za razliku od umjetnog cvijeća koje je od plastike, suho cvijeće ne stvara dodatan plastični otpad, a prostor može estetski oplemeniti i doprinijeti potpuno novoj atmosferi.

Hortiart home, osim već poznatih ukrasnih tegli i živog bilja, uz Hortiart Home Deco kolekciju suhog cvijeća sadrži staklene i keramičke ukrasne vaze i željezne stalke za uređenje interijera koji je postao svojevrsni hit u uređenju interijera.

U povodu prvog rođendana  Hortiart Home do 30. listopada daruje 20% popusta na cijeli asortiman, uključujući i novu Home Decor kolekciju sa suhim cvijećem!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije