Nagradni natječaj

Cvijeće u domovima pobjednica raste uz puno njege i ljubavi

Cvijeće u domovima pobjednica raste uz puno njege i ljubavi
Foto: Dom i vrt
1/3
15.12.2013.
u 00:00

Odabrali smo dobitnice tri knjige Cvjetna raskoš autorice Ruth Podgornik Reš, a i dalje očekujemo vaša pisma i fotografije

Prve dobitnice našeg nagradnog natječaja, u kojem vas darujemo u suradnji s Mozaika knjigom, su Gordana Perinić i Ana Šokčević iz Zagreba te Suzana Miletić iz Doljanovaca pokraj Požege, čiju cvjetnu priču nam je otkrila naša novinarka Ljiljana Marić.
Gordana Perinić poslala nam je desetak fotografija, među kojima smo odabrali i pokazali vam hibiskuse i cvijet jaje. Napisala nam je kako se već 20 godina brine o svom cvijeću, a u kući ima i zimski vrt koji služi za kažnjavanje biljaka. U njemu, naime, završavaju biljke kojima treba oporavak.

Spašeni i oporavljeni
Uz fotografiju drva života koju nam je poslala Ana Šokčević napisala nam je kako je to drvo netko odbacio. Ona ga je prisvojila, pomogla mu da se oporavi i sada krasi njezinu sobu. A tu su i druge biljke od kojih je neke dobila na poklon.

Cvjetno carstvo Suzane Miletić na otvorenom traje gotovo cijele godine jer je na mjestu koje je zaštićeno od mrazova. Pa tako balkone kuće cvijeće krasi sve do Božića. Sama osmišljava kombinacije, a svake godine izabire nešto novo. Sama uzgaja i reznice pa nema problema ni sa štetnicima i bolestima. A pomaže tu i ovčji stajnjak, kojim sve prihranjuje.

Nova knjiga
Naše čitateljice prve su dobitnice nagradnog natječaja, a osvojile su knjigu Cvjetna raskoš Ruth Podgornik Reš u izdanju Mozaika knjige, koju će dobiti na kućnu adresu. No, to nije kraj jer naš nagradni natječaj Vaš cvjetni kutak traje i dalje. Šaljite nam slike, pišite nam što sve, kako i koliko dugo njegujete, što to znači za vas i pomaže li vam tko u svim poslovima koje imate oko njege biljaka. Najbolje ćemo nagraditi, a darujemo tri knjige Vrt u malom Johna Harrisona u izdanju Mozaika knjige.
Naše adrese su:
domivrt@vecernji.net ili
Večernji list, Oreškovićeva 6H, Zagreb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije