CVJETNA KUHINJA
Povratak na članak

Cvijeće koje osim za ukrašavanje možete koristiti i za jelo

Cvjetne latice i ostali dijelovi u bilo kojem obliku – svježem, kandiranom ili sušenom, doista mijenjaju i nadopunjuju okus i aromu jelu, daju mu poseban pečat, i, naravno, izgled

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.