super savjeti

Blogerske zvijezde otkrivaju kako sobne biljke pripremiti za novu sezonu

H&M Home
02.04.2022.
u 07:00

Borite li se sa slabim svjetlom u svom domu? Idite na ZZ biljku! Može podnijeti tamniju sobu i još uvijek izgleda sjajno

Pripremite se za novu sezonu i odjenite svoj dom u bujnu zelenu boju! Ekipa iz H&M Home-a angažirala je blogere Urban Jungle — stručnjake za biljke i Instagram superzvijezde — za njihov najbolji savjet o tome kako ukrasiti bogatstvo kućnih biljaka.

Foto: H&M Home

- Ovo je pravo vrijeme da svojoj zatvorenoj oazi poklonite malo ljubavi nakon zimske sezone. Provjerite korijenski sustav i dajte svojim biljkama više prostora u većim posudama. To će im pomoći da postanu veliki i snažni kada dođe ljeto - kažu blogeri.

Foto: H&M Home

Drveni lonac čini da zelena biljka izgleda još ljepše. Borite li se sa slabim svjetlom u svom domu? Idite na ZZ biljku! Može podnijeti tamniju sobu i još uvijek izgleda sjajno. Ako vas zanima kako uzgojiti sobne biljke koje je lako uzgojiti više pročitajte ovdje.

Foto: H&M Home

- Pomiješajte svoje lončanice sa staklenim terarijima. Ovaj ima bazu s prostorom za tlo i uklonjivu kupolu s otvorom za zrak na vrhu za reguliranje razine vlage i temperature unutar - savjetuju biljkoljopci iz Urban Jungle.

Foto: H&M Home

Foto: H&M Home

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije