TOP DEKOR

Bez čega niti jedna ljetna zabava na otvorenom ne može proći?

Shutterstock
25.06.2019.
u 07:00

Donosimo savjete bez čega ne može proći niti jedna ljetna zabava na terasi ili u vrtu. Inspirirajte se s nekoliko prijedloga i oboružajte "adutima" koji su neizostavni za stvaranje ugodne i opuštene atmosfere te impresivnog dizajna stola.

Foto: IKEA

Foto: Jysk

Foto: IKEA

U nabavku!

Bez obzira na to sjedite li na vrtnim stolcima, klupama ili travi, jastuka nikad dovoljno. Također, jednom kada padne mrak, i temperatura može pasti više nego očekivano, stoga uvijek imajte pri ruci prekrivače od prirodnih materijala.

 

Jastuk za sjedenje, Lesnina, 99 kn
Foto: Lesnina

 

Jastuk za vrtni stolac, Lesnina, 169 kn
Foto: Lesnina

 

Vrućina nas lako može preuzeti, stoga je vrlo važno pripaziti na hidraciju. Umjesto da se vaši gosti poslužuju pićem iz kuhinjskog hladnjaka ili da ih morate svako malo pitati što žele popiti, izložite piće u posebno aranžiran kut. Neka se u njemu nađe vjedro s ledom u kojem možete hladiti boce (umjesto običnog prijenosnog hladnjaka za plažu na koje smo navikli). Umjesto uobičajeni čaša na jedno mjesto skupite simpatične staklenke i u svaku ubacite slamku, neovisno o tome što bi vaši gosti mogli piti.

Foto: Kara's Party Ideas

Limunadu ili kakav drugi sok na razrjeđivanje ulijte u veliki dispenzer iz kojeg se svi mogu poslužiti. Izgleda će elegantno i vrlo impresivno, a kladimo se da će limunade nestati u roku keks!

Foto: screenshot/facebook

Sommar staklenka s pipom, IKEA, 149,90 kn
Foto: IKEA

Foto: screenshot/facebook

Pripremite malene zalogaje koji se mogu jesti u hodu, a etažeri neka vam budu najbolji prijatelji. Na njima sve izgleda sjajno!

Terasu ili vrt posebno dekorirajte tako da stvorite ugodan ambijent i kada padne mrak. Za to su idealne lampice!

Solvinded LED rasvjetni lanac, IKEA, 249 kn
Foto: IKEA

Također možete odabrati i solarne lampice koje pomaže uštedjeti energiju i smanjiti utjecaj na okoliš jer ih pokreće solarna ploča koja pretvara sunčevu svjetlost u električnu energiju.

Foto: IKEA

Nemojte zaboraviti na cvijeće! Cvjetni aranžmani su obavezni element ako želite stvoriti ugodnu, prijateljsku atmosferu. Umjesto da cvijeće izložite u običnim vazama, zašto ne biste reciklirali one stare i napravili sasvim nove? Upečatljive i neodoljive, ove su vaze jednostavne za napraviti, a izgledaju vrlo dekorativno: 3 inovativne vaze koje sami možete napraviti kod kuće

Stvorite dojam prave zabave pokraj bazena ili na plaži dovodeći "ljetne rekvizite" u svoj vrt. Ručnike postavite neka izgleda kao da se suše na užetu, napušite luftiće i postavite ih uza zid, a na travnjaku ostavite pokojeg plamenca - ultimativni ljetni hit!

 

 
Esposa ručnik za plažu, Lesnina, trenutno 199 kn, inače 299 kn
Foto: Lesnina
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije