SKANDI DIY

Bakar i teglice za bilje su sjajna kombinacija!

A Bubbly Life
10.02.2018.
u 08:05

Napravite sami viseći bakreni okvir za teglicu za samo pet minuta

Bakar je jedan od vrućih trendova skandinavskog stila. Ljubitelji minimalističkog stila uređenja interijera savršeno znaju kako postići ravnotežu između elemenata koji smiruju, stvaraju ugodnu atmosferu i osiguravaju toplinu, dinamiku i interes. A bakar čini upravo to!

Ovaj se materijal (ili samo boja) provlači kroz stoliće za kavu, svijećnjake, visilice, stalke za odjeću… Donosimo prijedlog kako sami možete napraviti viseći okvir za teglicu s biljkom s bloga A Bubbly Life.

Trebat će vam četiri bakrene cijevi jednake dužine, četiri lakta za cijevi, uže te teglica s biljkom. Cijevi povežite laktovima tako da dobijete pravokutnik. Pazite da odaberete teglicu koja je u gornjem dijelu šira, a donjem uža te da nije preuska za okvir.

Foto: A Bubbly Life

Odredite na kojoj visini želite teglicu te uže skratite na dva jednaka komada. Zavežite čvor prema ovom dijagramu na jednom kutu okvira te na njegovom dijagonalnom kutu. Isto napravite s drugim komadom užeta.

Foto: A Bubbly Life

Treći komad užeta zavežite za dva ukrižena užeta te okvir objesite o kuku na stropu.

Foto: A Bubbly Life

Za kraj postavite svoju teglicu u okvir.

 

Foto: A Bubbly Life

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije