Interijer po mjeri

Idealan ormar za svaki prostor? Da, moguće je!

ormari
Shutterstock
12.05.2020.
u 12:00

U manjim stanovima ugradbene i walk in ormare moguće je atraktivno oblikovati tako da predstavljaju dekor, ali i prostoriju sa što više namjena.

Ormari su danas sastavni dio prostora, no mnogi, želeći uštedjeti biraju modele koji uopće ne odgovaraju njihovu prostoru. Tome je najlakše doskočiti na način da se ormari planiraju na vrijeme. Danas tržište nudi uistinu brojne mogućnosti. Glavni kriteriji odabira su cijene i vizualni identitet prostora.

Višenamjenski prostor
U manjim stanovima ugradbene i walk in ormare moguće je atraktivno oblikovati tako da predstavljaju dekor, ali i prostoriju sa što više namjena. U njih se mogu odložiti i kućne sprave za vježbanje pa tako ormar može postati i mjesto za trening.

Izbjegavajte svijeće
Prirodno provjetravanje garderobe povećava njezinu kvalitetu pa je preporučljivo walk in ormar ugraditi u prostoriju s prozorom. Za dodatne mirise odjeće u ormaru poslužiti mogu blagi parfemi, dok bi uljanice i svijeće trebalo izbjegavati u ovakvom prostoru.

Foto: screenshot/facebook

LED rasvjeta i za ormar
Uz prozor koji omogućuje prirodno osvjetljenje, u walk in ormarima potrebno je osigurati i umjetnu rasvjetu. Velike podne lampe, zanimljive visilice ili ukrasne LED trake mogu poslužiti i kao dodatni izvor svjetlosti, a praktičnost će osigurati i pomična ručna lampa.

Baš kao budoir

Garderoba više nije namijenjena isključivo za odjeću, već ima i svoju estetsku vrijednost. U nju se mogu smjestiti toaletni stolić, koš za odlaganje odjeće, dvosjed, a može se ugraditi i daska za glačanje. Jedno od rješenja je i ugradnja kreveta za gosta u ormar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije