vesela ideja

Stolci u boji? Da, ali neka zidovi i drugi namještaj budu neutralni

stolci
Foto: Thinkstock
1/7
11.10.2018.
u 13:08

Zašto bi stolci uvijek bili smeđi ili svi u istoj boji? Možda baš vašoj kuhinji ili blagovaonici trebaju ideje koje vam nudimo

Opremanje doma je umjetnost, a za umjetnost katkada treba i malo smjelosti kako bi se dobilo na originalnosti. Mali iskorak iz konvencionalnosti može se postići, primjerice, izborom stolaca u boji. I to vrijedi i ako je interijer uređen u romantičnom, klasičnom ili u modernom stilu.

Najveća opasnost pri izboru stolaca u boji je u činjenici da kuhinja ili blagovaonica može dobiti klaunovski izgled.

Foto: pixabay

Takav prostor uglavnom je zanimljiv kratko vrijeme, kasnije postaje naporan.

Foto: pixabay

Zato stolci u jakim bojama dobar učinak će postići ako su svi drugi elementi u prostoru, od zidova do ostatka namještaja, neutralni. Vizualna poveznica mogu biti tek poneki detalji, primjerice vaze, lusteri ili možda zavjese.

Foto: pixabay

Stolci u bojama posebno će efektno izgledati ako prostoru treba dati malo svjetla. Crveni, žuti ili narandžasti stolci taj će zadatak ispuniti.

Pogledajte u našoj foto galeriji još takvih primjera!

>> Što neobičnije i što posebnije - stavite cvijeće u staklenke, boce...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije