tržište nekretnina

Prva boutique agencija za nekretnine u Zagrebu – specijalizirana za super odnos s klijentima

04.01.2021.
u 07:00

U svojoj ponudi ova novootvorena boutique agencija ima raznovrsne nekretnine, a cijeli tim stručnjaka brine se da svaki klijent pronađe baš ono što traži

Na zagrebačkom tržištu nekretnina pojavila se nova boutique agencija za savjetovanje i posredovanje u prometu nekretnina San Patrik. Tim sastavljen od licenciranih savjetnika i agenata, specifičnih znanja i iskustva koje se godinama skupljao u međunarodnim agencijama za nekretnine i financijskoj industriji.

Ne bi to bilo ništa neobično, da San Patrik nije prva boutique agencija za nekretnine u Zagrebu. Što je uopće boutique agencija? Riječ je o vrlo specijaliziranoj agenciji s fokusom na klijenta, efikasnost i dobru vibru kroz cijeli proces kupoprodaje nekretnine.

Kvaliteta je važnija od količine, personalizirana usluga za svakog klijenta posebno, strateška partnerstva sa stručnom zajednicom iz industrije (arhitekti, odvjetnici, geodeti, građevinari, investitori), inovacije se događaju brže, prilikom selekcije agenata kriteriji su postavljeni visoko – to su samo neke od karakteristika koje ovu agenciju čine drukčijom od drugih.

– Naša iskrena zaljubljenost u nekretnine, u ovaj posao, u naš lijepi Zagreb i Hrvatsku, a posebno onaj osjećaj kada postajemo mali kotačić koji aktivno sudjeluje u velikim transformacijama života i ostvarivanju snova naših klijenata, izvor su naše konstantne inspiracije i motivacije. Mi ovaj posao volimo i živimo! I to se vidi – zaključio je Ivan Varat, savjetnik za nekretnine i vlasnik boutique agencije San Patrik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije