PROMOTIVNI ČLANAK

Luxal - najpoznatija lak boja za drvo i metal na tržištu

Luxal - najpoznatija lak boja za drvo i metal na tržištu
Dom i vrt
09.09.2013.
u 08:31

Luxal je proizvod kojim ćete postići nov, svjež izgled površina koje bojite

Svojom kvalitetom i dugom prisutnošću na tržištu, još od 20-tih godina prošlog stoljeća, postao je sinonimom boje za željezo i stolariju. Kao dokaz izuzetne kvalitete i podrijetla dobio je pravo korištenja znaka Izvorno hrvatsko. Proizvodi iz linije Luxal su visokokvalitetni premazi koji osiguravaju vrhunsku zaštitu metalnih i drvenih površina. Jednostavni su za upotrebu, mogu se nanositi kistom, valjkom ili štrcanjem, te su pogodni za sve 'uradi sam' pothvate. Suše na zraku i pri povišenim temperaturama.

Luxal

Luxal je proizvod kojim ćete postići nov, svjež izgled površina koje bojite.
Kao proizvod izvrsne pokrivnosti i dobrih mehaničkih svojstava koristi se za vanjsku i unutarnju zaštitu (ograde, vrata, prozori...). Otporan je na utjecaj atmosferilija i na dimne plinove.

Ukoliko želite promjenu svoje vrtne garniture ili želite osvježiti izgled metalne ograde na balkonu, neće Vam trebati velika investicija. Dovoljno je tek nekoliko poteza kistom. Ako se pak odlučite nanijeti ga na stolac za ljuljanje, razveselite sebe nekom novom nijansom. Želite li se pohvaliti „novim“ biciklom, jednostavno ga prebojite i vozeći ga zagonetno se smješkajte.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije