Promo

Detaljima unesite jesenski ugođaj u svoj dom

Promo
28.09.2017.
u 15:30

Duh starina u novom ruhu odaje dojam nesavršenosti, topline i romantike, te je dobra protuteža današnjem modernom stilu i ubrzanom načinu života

Tople boje jeseni idealna su inspiracija ako u svoj dom želimo unijeti dodatnu dozu topline. Paleta jesenskih boja može se prenijeti i na interijer, a one će u dom unijeti ugodnu atmosferu i pretvoriti ga poželjnu u oazu opuštanja.

Foto: PR

Već mali komadi namještaja mogu biti zaslužni za velike promjene. Bez obzira uređujete li kuhinju, kupaonicu, boravak ili predvorje, tople boje, prirodni materijali, dekoracije s elementima jeseni, te drveni detalji, bit će dostatni za preobražaj doma.

Ako ste jedni od onih u kojima jesen budi sjećanja na prošlost, preporučljivi su retro stilovi uređenja. Duh starina u novom ruhu odaje dojam nesavršenosti, topline i romantike, te je dobra protuteža današnjem modernom stilu i ubrzanom načinu života. Primjerice, shabby chic stil prostor čini romantičnim dok se patchwork tkanine idealno mogu kombinirati s drvenim detaljima ili pak modernim namještajem.

Foto: Promo

U novoj kataloškoj ponudi naziva „Mali komadi za velike promjene“ Lesnina XXXL donosi niz elemenata koji će unijeti dašak jeseni u dom: dekorativne tkanine kao što su zastori i prekrivači, komode i taburei, ukrasni jastučići od kvalitetnih tkanina, posteljina mekših i toplijih tekstura, ukrasne staklene zdjele i vaze, zidni satovi, škrinje i ostali dekorativni predmeti, bit će „točka na i“ novom, jesenskom ruhu svakog doma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije