Moderan dizajn

Bellavista Rijeka - užitak življenja

Bellavista Rijeka - užitak življenja
Foto: Dom i vrt
1/3
24.01.2013.
u 17:16

Čarobno plavetnilo Kvarnera, mirno, zeleno okruženje i odličan položaj prema suncu – jedinstvene su odlike Marčeljeve Drage – rezidencijalne četvrti koja se smjestila između Rijeke i Opatije.

Tvrtka Profil Nekretnine d.o.o. započinje svoj novi investicijski projekt - Bellavista Rijeka. Ovaj projekt uključuje izgradnju tri luksuzna, vrhunski opremljena stambena objekta s tri stambene jedinice u svakom. Pomno odabrana lokacija u zapadnom dijelu grada Rijeke, na jednoj od najljepših lokacija na Kvarneru, rezidencijalnoj Marčeljevoj Dragi, nudi s jedne strane jedinstven pogled na more te mirno, zeleno okruženje, a s druge izlaz na vitalnu prometnicu putem koje se za svega sat i pol vremena vožnje dolazi do Zagreba, Ljubljane ili Trsta.
Bellavista Rijeka je osmišljen s ciljem da se predivan okoliš u kojem se nalazi maksimalno integrira u prostor kako bi se postigla elegancija, udobnost i kvaliteta življenja. Obiluje velikim staklenim površinama
koje propuštaju sunčevu svjetlost te čine prostor toplijim i otvorenijim prema čarobnom plavetnilu Kvarnera, obroncima Učke i zelenim okućnicama koje omeđuju svaki stan. Time se postiže sinergija s okolišem i omogućuje uživanje u svakom trenutku provedenom kako u domu tako i izvan njega, na prostranoj terasi ili u vrtu. Zaštitu od sunca pružaju aluminijske elektro žaluzine, kao i tende koje su sastavni dio opreme stanova.
Bellavista Rijeka je projektiran u skladu s najmodernijim standardima i jamči visoku energetsku učinkovitost. Svaka stambena jedinica ima osigurana tri natkrivena parkirna mjesta, dva na otvorenom te
jedno u garažnom prostoru. Održavanje objekata organizirano je u suradnji sa specijaliziranom tvrtkom koja će brinuti da svi dijelovi zgrada i okućnica uvijek budu u besprijekornom stanju.
Projekt Bellavista Rijeka potpisuju Rožić Arhitekti iz Rijeke, a investitor je Profil Nekretnine d.o.o.. U planu je da ovaj izniman stambeni projekt primi svoje prve stanare u prosincu 2013. Sve dodatne informacije, nacrti objekata i stanova te vizualizacije Bellavista Rijeka projekta mogu se pronaći na internetskoj stranici www.profil-nekretnine.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije