PROMO

Autor svog kredita

RBA
Promo
17.12.2019.
u 16:34

Promišljamo je li idealno vrijeme. Proučavamo statistike, pratimo analize, pitamo se. Možda sutra, odgađamo. „Kako brzo vrijeme leti“, periodično ponavljamo. Pretpostavljamo da će doći, kao i sve drugo u životu – u svoje vrijeme.

Povući priliku za rukav kada prošeta pokraj nas, odlika je motiviranih ljudi koji odvažno žele učiniti onaj veliki korak unaprijed. Neke odluke donosimo jednom u životu.

Takva je i odluka o stvaranju vlastitog doma. I samo one, u koje imamo povjerenje, uključiti ćemo u ostvarivanje naše životne ideje.

Upravo podrškom visoko kvalificiranih financijskih stručnjaka Raiffeisen banke (RBA) koji će vas osobno voditi kroz korake koji vas dijele do realizacije stambenog kredita, dobit ćete mogućnost da dizajnirate i prilagodite kredit vašim životnim potrebama i životnom stilu.

S povjerenjem svratite do naših RBA poslovnica. Nije potrebno unaprijed se najavljivati ili dogovoriti susret. Mi vas očekujemo i nudimo vam stručnog sugovornika koji je otvoren prema vašoj viziji. Unutar svega sat vremena, dobiti ćete neobaveznu ponudu koja će vas približiti jedan korak bliže vašem novom životnom prostoru. Također, za vas ćemo pripremiti i popis dokumentacije koju biste trebali donijeti u poslovnicu prilikom našeg sljedećeg susreta.

RBA stručnjaci podijelit će vašu motivaciju za rješavanjem stambenog pitanja te vam pokazati sve prednosti RBA stambenog kredita, bilo da je riječ o kupnji stana, kuće ili adaptaciji te dovršenju postojećeg stambenog prostora. Ovako osmišljen kredit ostavit će vam prostora da samostalno odlučite želite li kredit u kunama ili s valutnom klauzulom u EUR.

Prednosti RBA stambenog kredita su:

  • bez troška procjene nekretnine do 31.12.2019.
  • dolazak u poslovnicu bez najave
  • u roku od sat vremena dobivate neobvezujuću ponudu
  • ostvarivanje povoljnije kamatne stope za korisnike koji prebace svoja primanja u RBA

Iznos stambenog kredita može biti ugovoren od 100.000,00 HRK (14.000,00 EUR)  do 2.200.000,00 HRK (300.000,00 EUR).

Sve dodatne informacije o ponudi RBA stambenog kredita možete dobiti u poslovnicama RBA ili na službenim web stranicama Banke.

Ključne riječi
RBA

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije