akcija

Znate li što je zajedničko usisavanju i sušenju kose?

30.01.2020.
u 06:00

Lagani, pouzdani i multifunkcionalni uređaji s potpisom slavnog brenda

Na pitanje znate li što je zajedničko sušenju kose i usisavanju biste li znali odgovor? Također, znate li da postoji uređaj koji 20 puta u sekundi mjeri temperaturu zraka te prema potrebi regulira i temperaturu sušenja kose, sprječavajući pritom oštećenje vlasi koje na ovaj način zadržavaju svoj sjaj? Osim toga, postoji usisavač koji ovu radnju diže na jednu potpuno novu razinu zbog performansi uređaja kojeg, kad jednom isprobate, nećete više nikad poželjeti zamijeniti?

Odgovore na sva tri pitanja imaju prodajni savjetnici Möbel Landa, a u suradnji sa svjetski poznatim brandom Dyson kojeg je 1993. godine osnovao Sir James Dyson, a čiji je moderan i elegantan dizajn samo dio onoga što ih čini posebnima.

Naime, Dyson Supersonic uređaj sušenje kose dovodi na jednu potpuno novu razinu. Ovo sušilo mjeri temperaturu zraka 20 puta u sekundi te prema potrebi regulira toplinu. Tako se sprječava oštećenje kose koja zadržava svoj prirodan sjaj. Snažan V9 digitalni motor u kombinaciji s Air Multiplier™ tehnologijom znatno je tiši od ostalih uređaja na tržištu. Brzo sušenje i precizno stiliziranje kose rezultat su snažnog snopa kontroliranog zraka velike brzine. Osim toga, jedna od glavnih karakteristika uređaja je njegova težina od samo 618 grama. U Möbel Land poslovnicama dolazi u paketu s magnetskim nastavcima: koncentratorom za stiliziranje kose, mlaznicom za zaglađivanje te difuzorom.

S druge strane, Dyson V11 štapni usisavači dolaze u nekoliko jačina, a poznati su još i kao najsnažniji bežični usisavači. Uz pomoć sustava senzora dinamičkog opterećenja (DLS™) automatski se prilagođavaju svim vrstama podova te mjere otpor četke i samostalno mijenjaju brzinu motora. LCD zasloni u svakom trenutku korisniku daju informacije o trenutnim performansama. Nikal-Kobalt-Aluminijska baterija omogućava im 40 minuta snažnog usisavanja bez gubitka usisne snage, a prekidač za odabir jačine omogućava 7 minuta snažnog usisavanja za sve teže zadatke. Pogodni su za čišćenje prljavštine na svim mjestima – od poda do stropa. Brzo se konvertiraju u ručni usisavač, a nakon upotrebe jednostavno i higijenski ispraznite spremnik te odložite uređaj na baznu stanicu kako bi napunio bateriju za iduće korištenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije