noviteti

Znamo koje boje će biti hit u interijerima u 2022., u ove četiri isplati se investirati

Farrow&Ball
03.09.2021.
u 13:30

Prva na listi našla se zelena zanimljiva imena - Breakfast Room Green koja nastavlja trend dominacije zelene i u 2022. Ova nijasna cool imena hrabar je potez, posebno ako imate zanimljive komade namještaja koje želite dodatno istaknuti u prostor

Rujan je, tradicionalno, mjesec u kojem velike dizajnerske kuće koje se bave uređenjem interijera predstavljaju novitete za iduću godinu. Tragom toga, poznati proizvođač boja Farrow&Ball otkrio je boje koje će, po njima, biti hit u 2022. Istakli su četiri boje koje će se, kažu, odlično uklopiti u svaki dom.

Foto: Farrow&Ball

Prva na listi našla se zelena zanimljiva imena -  Breakfast Room Green koja nastavlja trend dominacije zelene i u 2022. Ova nijasna cool imena hrabar je potez, posebno ako imate zanimljive komade namještaja koje želite dodatno istaknuti u prostoru.

Foto: Farrow&Ball

Druga na listi je bijela, ali s pomakom.  Ime joj je School House White. Ova bijela ima dubinu -  što je postignuto minimalnim dodavnjem sive čime je stvorena nova omiljena bijel koja izgleda pomalo isprano.

Foto: Farrow&Ball

Za one najhrabrije tu je crvena boja imena Incarnadine. Ovo je jako bogata i duboka crvena koja se nikad, kažu dizajneri, ne koristi samostalno već u kombinaciji s drugim bojama, prije svega u kreiranju uzoraka poput, recimo, prugica, i to, kako predlažu - u hrabrijoj varijanti, na stropu!

Foto: Farrow&Ball

Boja koja bi mogla doživjeti veliki boom nosi ime Stone Blue In Full Gloss, a njezin glavni adut je  - sjaj. Naime, plava je mnogima omiljeni izbor za dom, ali uglavnom u mat varijanti, ova boja u visokom sjaju mijenja igru. Najbolji je izbor za premazivanje drvenarije, od prozora i vrata pa sve do namještaja. Posebno dobro izgledat će imate li neku staru komodu, ili pak stari stolac, kojima biste željeli udahnuti nov život - ova boja pun je pogodak prije svega zbog vizaualnog dojma koji ostavlja u prostoriji, a osim toga, odličan je izbor jer se neće primijećivati možebitne nepravilnosti na namještaju. Svojim sjajem reflektira svjetlost i time anulira mane. Ako ju pak želite kombinirati na zidu - odlična će biti u kombinaciji sa zelenom za sve one koji u prostoru žele osjetiti malo dramatičnosti, dobru atmosferu i harmoniju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije