Kolekcija Jesse Vissera

Zlato u interijeru

zlato
Foto: Promo fotografija
1/3
09.05.2014.
u 12:33

Zlatna boja daje prostoru toplinu i posebni odsjaj.

Nizozmeski dizajner Jesse Visser, poznat po svojoj viziji i kreativnom istraživanju proizvoda, tehnike izrade i pomnoj brizi za detalje, ove je sezone inspiraciju pronašao u zlatnoj boji.

Foto: Promo fotografija

Dio njegove nove kolekcije je zlatna škrinja za odlaganje stvari, za koju je inspiracuiju našao u srednjem vijeku.

Njegov ormar Harold, napravljen od pocinčanog čelika privukao je veliku pažnju, a svi oni koji su ga vidjeli uživo ističu kako je posebno zanimljiv kad se oko njega hoda.

x

Foto: Promo fotografija

Zlatna je i svjetiljka izrađena od 2 komada - cijev drži transparetnu žarulju, a kružni zlatni list koji širi svjetlost u prostoru.

Foto: Promo fotografija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije