ZA TOPLIJU ATMOSFERU

Usklađeni s godišnjim dobom: tapete za jesenski ugođaj

tapete u jesenskom stihu freshome
Foto: freshome.com
1/8
17.10.2018.
u 11:13

Za brzu, jednostavnu i financijski povoljnu promjenu u svome interijeru idealno rješenje su zidne tapete. Odaberite one sa sezonskim motivima!

Htjeli biste unijeti neku jednostavnu i brzu promjenu u svoj dom, a da pritom ne košta puno no nemate ideja? Zidne tapete pravo su rješenje jer se cijeli 'zahvat' može obaviti u svega dva do tri sata. I to sami, bez angažmana majstora! Potrebni su vam samo tapeta, ljepilo i metar.

Možda će vam najviše vremena oduzeti odabir pravoga uzorka. Da vam skratimo muke, predlažemo vam da odaberete tapete s motivima aktualnog godišnjeg doba i tako unesete u svoj dom dašak jeseni. Ili još bolje rečeno, da unesete prizore iz eksterijera u interijere.

Foto: freshome.com

Narančasti, jarko crveni, žuti, smeđi i ostali tonovi tipični za jesensku paletu boja lako se kombiniraju i donose usput toplinu i intimnu atmosferu u vaš dom. Obogaćeni istim takvim detaljima i efektnom rasvjetom nove zidne tapete bit će savršen sezonski makeover vašega doma.

Da biste postavili tapete, ne morate imate 'slobodan' cijeli zid – to može biti samo jedan njegov dio, na koji ćete staviti zanimljiv slikovni motiv.

Foto: freshome.com

Američka tvrtka Pixsers, poznata po originalnim i eko-friendly zidnim tapetama nudi nekoliko rješenja kako to možete postići. Tapete na manjim površinama zida lakše se lijepe, ali i skidaju. Usto ćete potrošiti manje novaca i već iduće godine moći si priuštiti novi motiv na zidu.

Foto: freshome.com

>>Dašak svježine prirode u domu: ukrasite dom bundevama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije