inspiracija

Želite kuhinju kao pravi chef? Evo što bi sve trebala imati!

IKEA
31.01.2022.
u 07:00

Napravite mjesta na kuhinjskoj radnoj ploči dodavanjem šipki za odlaganje na zidu

Ako volite kuhati i stvarati prava mala kulinarska remek-djela treba vam i kuhinja koja će vam sve to omogućiti. Ikeina VÅRSTA kuhinja je fleksibilna i povoljna kuhinja inspirirana kuhinjom u restoranu koja će ispuniti sve gore navedene potrebe – stvorena je za one koji žele postati vrhunski kuhari, ali i one koji samo žele spremiti obrok od pet zvjezdica za svoju obitelj.

Foto: IKEA

Kuhinjska radna ploča može se pjeskariti i obraditi kad je to potrebno, a debeli hrastov furnir s prijelazima prirodne boje čini je jedinstvenom (poslužit će kao prekrasan kontrast boja u kuhinji od nehrđajućeg čelika!).

Foto: IKEA

Tu je i miješalica koja ima mehanizam koji smanjuje tok vode, ali pritom održava jednak pritisak, a njezin je tuš iznimno praktičan za pranje voća i povrća. Dakle, štedljiva je!

Foto: IKEA

Napravite mjesta na kuhinjskoj radnoj ploči dodavanjem šipki za odlaganje na zidu. Tu su i podni elementi dostupni u različitim dubinama, tako da možete jednostavno napraviti elegantnu i funkcionalnu kuhinju.

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije