Svijet interijera

Zeleni projekt Airbnb-a

house beautiful
Foto: house beautiful
02.02.2017.
u 10:37

Naglasak je stavljen na boju koju je Pantone proglasio nijansom godine.

Ova će godina biti obilježena zelenom bojom jer je upravo nju Pantone proglasio hit bojom za 2017. Nju su opisali kao neutralnu boju u prirodi, simbolom novih početaka, a ujedno je osvježavajuća i revitalizirajuća. Priziva prve dane proljeća kada priroda oživljava, a to je prepoznao i Airbnb postavljajući pitanje potencijalnim gostima: "Jeste li se ikad pitali kako je to zakoračiti u boju ili provesti noć u boji?".

U suradnji s Pantoneom pozivaju obitelji da provedu noć u Londonu u drvenoj kući koja je prepuna zelenila i bilja, a omogućuje gostima da pobjegnu od zimskog sivila. Svim se gostima poručuje da ponesu pozitivnu energiju, poštuju prirodu, divljinu i biljke oko sebe, vježbaju jogu na travnjaku, dišu duboko i polako te recikliraju otpad.

Foto: house beautiful

Foto: house beautiful

Foto: house beautiful

Foto: house beautiful

Foto: house beautiful

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije