Trend u domu

Zeleni detalji trend su u domu ove jeseni, a odlično se slažu sa sivom!

zeleni stan poznan
Promo fotografija
29.09.2020.
u 12:09

Siva kao baza koja je sveveremenska otporna je na trendove, a zelena, u svim svojim nijansama i u materijalima različitih tekstura odlično je jesensko osvježenje u prostoru

Volite li trendove, ali im ne robujete, jako će vas veseliti kombinacija sive i zelene u domu. Siva kao baza koja je sveveremenska otporna je na trendove, a zelena, u svim svojim nijansama i u materijalima različitih tekstura odlično je jesensko osvježenje u prostoru.

Foto: Zara Home

Zelena je hit boja jeseni, a odličan je izbor jer se odlično slaže s većinom boja. Za dojam lukusza kombinirajte zelene detalje u baršunu sa zlatnim detaljima. Odličan izbor bit će baršunasta klupica ili tabure sa zlatnim nogicama. Imate li crno-bijeli interijer, odličan izbor tepih je sa zelenim detaljima, a i fotelja u jarko zelenoj prostoru će dati živost i atmosferu.

zeleni stan poznan
1/12

Zelena je, osim za dnevni boravak, odličan izbor i za spavaću sobu jer u zagasitijim tonovima djeluje umirujuće.

Osim toga, pokoji zeleni detalj odlično će izgledati i u kupaonici. To mogu biti ručnici, tepih ili zlatnozelene posudice za sitnice, sapun...

Ako se ipak bojite eksperimentiranja, najlakši način da zelenu unesete u dom žive su biljke. Odlučite li se za tu varijantu pobrinite se biljkama osigurati najbolje moguće uvjete za rast.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije