uređenje doma

Zavjese nisu samo dekorativan element, evo zašto ih je bitno imati u domu

Lesnina
18.06.2023.
u 06:00

S dolaskom ljeta i ljetnih vrućina svi se suočavamo s problemom kako i na koji način postići ugodnu svježinu u stanu i zaštititi se od sunca, a da ta zaštita bude dekorativna

Zavjese su važan dio interijera, dekorativni i funkcionalni detalj, koji osim što će uljepšati prostor, stvora i toplu i ugodnu atmosferu. Pogrešan odabir zavjesa učinit će interijer vizualno manje atraktivnim, stoga već i mala promjena zavjesa, bilo u boji ili uzorku, predstavlja veliku promjenu. Postoji mnoštvo dostupnih uzoraka zavjesa, od jednobojnih, do jarkih i pastelnih boja.

Foto: Lesnina

Upravo takav veliki izbor boja, dezena i materijala zavjesa i dekora pruža mogućnost izražavanja jedinstvenog stila i uređenja interijera.

Foto: Lesnina

S dolaskom ljeta i ljetnih vrućina svi se suočavamo s problemom kako i na koji način postići ugodnu svježinu u stanu i zaštititi se od sunca, a da ta zaštita bude dekorativna. Prostorije sa zavjesama štite nas od vreline sunca ljeti, ali i zadržavaju toplinu zimi te tako postižu opuštajući učinak tijekom čitave godine.

Foto: Lesnina

Rimske zavjese, panel, trakaste, rolo zavjese i žaluzine samo su neki od oblika zaštite od sunca. Sve popularnije su i blackout zavjese koje služe za zamračivanje. One imaju široku primjenu zbog optimalne zaštite od sunca i izvrsne kontrole ulaza i izlaza svjetlosti te zaštite privatnosti. Veliki spektar boja omogućava široku primjenu, a mogu se postavljati samostalno ili kombinirati sa zavjesama.

Foto: Lesnina

Sve prisutniji trend u svijetu zavjesa predstavlja i tzv. „zelena kolekcija“. U Lesnina trgovinama iz NOVEL linije zavjesa izdvaja se zelena kolekcija metražnih zavjesa i dekora pri čijoj se proizvodnji koriste poliesterska vlakna od recikliranih plastičnih boca i tekstilnih ostataka materijala. Zelenu kolekciju zavjesa u Lesnina trgovinama možete prepoznati po posebnoj oznaci i zelenim vješalicama.

Foto: Lesnina

Do 31.ožujka 2021. u Lesnina XXXL trgovinama i na web shopu u tijeku je posebna promotivna ponuda na program zavjesa koja uključuje niz popusta: 15% na pribor za zavjese, 20% za karniše homeware, 20% na gotove zavjese esposa te 15% za metražne zavjese i dekore sa zaliha.

Za svakodnevnu inspiraciju pratite nas i na Instagramu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije