U susjedstvu

Zavirite u prvi novootvoreni Xiaomijev Mi Store u Beču

29.05.2018.
u 11:09

Otvorenjem Mi Storea u Beču ovaj globalno prepoznatljiv i popularan proizvođač pametnih telefona, u suradnji s tvrtkom Bijelić&Co, ovlaštenim distributerom Xiaomi proizvoda na području Austrije, Hrvatske, Srbije, Slovenije i Crne Gore nastavlja širenje na tržištu

Četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike Xiaomi je u subotu, 26. svibnja otvorio vrata svog prvog Mi Storea u Beču i ovom dijelu Europe. Velik broj uzbuđenih Mi fanova, koji su od kasnih večernjih sati s nestrpljenjem čekali u redu Shopping Centra Süd kako bi prisustvovali dugo očekivanom otvorenju te kupili prve primjerke pametnih telefona kao i proizvoda iz područja potrošačke elektronike, potvrda su da ovaj kineski vizionar zaista uspješno ostvaruje svoju poslovnu filozofiju kojom želje i potrebe Xiaomi korisnika stavlja na prvo mjesto.

Otvorenjem Mi Storea u Beču ovaj globalno prepoznatljiv i popularan proizvođač pametnih telefona, u suradnji s tvrtkom Bijelić&Co, ovlaštenim distributerom Xiaomi proizvoda na području Austrije, Hrvatske, Srbije, Slovenije i Crne Gore, nastavlja s najavljenim daljnjim intenzivnim ulaganjima u osiguravanje što šire i lakše dostupnosti svojih proizvoda na području srednje Europe, potvrđujući status svjetskog lidera u području mobilne tehnologije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije